Skal jeg få dig i din livs form?

Fitnesscentrene er lukkede, og det er desværre uvist, hvornår de får lov at åbne igen. Men det er behøver ikke at være ens betydende med, at træningen skal negligeres, det kan faktisk være en kærkommen mulighed til at prøve noget nyt. Har du nogensinde overvejet at få en personlig træner? En der kan presse dig til at blive en stærkere, sundere og sejere version af dig selv? Jeg ville vove at påstå, at hvis du nogensinde har overvejet det, så vil nu være et godt tidspunkt at hoppe ud i det og jeg vil rigtig gerne være den personlige træner, du vælger! 😉

For mig handler træning om meget mere end et tal på vægten. Træning handler om SÅ meget mere end kun et tal på badevægten!

  • Træning handler om, at have det sjovt!
  • Træning handler om at blive stærkere!
  • Træning handler om at passe på sin krop!
  • Træning handler om følelsen, træning giver!
  • Træning handler om at have det godt!
  • Træning handler om øget velvære!
  • Træning handler om at nå til det sted, hvor man har det godt!

Og jeg kunne blive ved! Så vil du gerne have det sjovt, mens du bliver stærkere, får øget velvære, passer på din krop og arbejder hen imod der, hvor du har det godt, så skriv til mig og det vil være mig en stor fornøjelse, at arbejde med dig for at opnå dine mål!

Men hvem ville din personlige træner så være? Jamen for at give en kort introduktion til mig selv og min baggrund. Jeg har igennem hele min ungdom spillet tennis på eliteniveau, hvorfra min passion for træning og sundhed startede. Derfra har jeg taget en personlig træner uddannelse, jeg har en bachelor i Ernæring & Sundhed og til sommer færdiggør jeg min kandidat indenfor Sundhedsfremme & Sundhedstrategier. Udover det studiemæssige, så arbejder jeg i virksomheden VitalityGuard, hvor jeg coacher medarbejdere i virksomheder og bl.a. laver trænings- og kostplaner til dem. Så man kan vidst roligt sige, at jeg lever og ånder for sundhed.

Jeg er selv meget aktiv i min fritid og træner omkring fem gange om ugen, hvor det er en kombination af løb, landevejscykling, styrketræning og yoga. Så min træning er præget af variation og det vil jeg også sørge for, at dit forløb hos mig ville blive.

Et forløb hos mig ville blive planlagt på baggrund af dine mål og dine ønsker. Om dit mål er vægttab, at blive sundere og stærkere eller få nogle gode vaner, så ligger vi en plan for, hvordan vi får dig til at nå netop dit mål på den bedste og mest motiverende måde. En ting jeg kan love dig for, at uanset dine forudsætninger og dit træningsniveau, vil træningen blive sjov, hård og motiverende og ensformighed finder du ikke. Her til forår har jeg strikket et lille tilbud sammen til dig, som du finder lige nedenfor.

FORÅRSTILBUD

10 x personlig træning 2.500DKK. Normalpris 5.000DKK. Spar 2.500DKK.

10 x ven- eller veninde-træning 1.500DKK pr. person. Spar mere end 50% pr. person!*

*Ven- eller veninde-træning betyder, at I fx kan træne sammen med en ven eller veninde og derigennem få en billigere pris pr. person. I kan være være op til 4 personer på et hold.

Meldes der afbud inden for 24 timer, trækkes 1 klip.

Vi træner udendørs og har tidligere foregået i Søndermarken, Frederiksberg Have og i Fælledparken, men denne placering kan justeres alt efter, hvor DU befinder dig! 🙂

Skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål eller du er interesseret i at opstarte et forløb på enten mail: aa.wessung@gmail.com eller find mig på Instagram @a_wessung.
Skærmbillede 2017-05-29 kl. 10.52.32

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s