En bedre søvn?

En bedre søvn – et emne, jeg har været omkring tidligere, men som det bestemt ikke er blevet mindre vigtigt af!💤💤
At opnå en optimal søvn er noget som rigtig mange af os efterstræber, men desværre ofte ikke klarer. Men selv når livets krav forhindrer dig i at få så meget søvn, som du gerne vil have, er der stadig en række ting, du kan gøre for at maksimere kvaliteten af din tid i sengen.

God søvn starter med dine vaner i hverdagen. For at sove godt om natten er det vigtigt at tage smarte valg i løbet af dagen!

Vær aktiv – studier viser, at fysisk aktivitet kan give dig muligheden for at føle dig mere træt, når din krop er klar til at sove og dermed har du nemmere ved at falde i søvn.

Drik nok vand – ikke lige inden sengetid, men igennem hele dagen. Personer der får drukket nok væske, har en tendens til at sove bedre og længere.

Undgå koffein fra om eftermiddagen af – de fleste er klar over, at en kop kaffe om eftermiddagen holder dem længere oppe om aftenen, men de søvnhæmmende virkninger af koffein kan faktisk dvæle dit system i flere timer og påvirke din søvn også når du er faldet i søvn.

Lad være med at spise tæt på, at du skal sove – din krop ønsker at være i en så afslappet tilstand som muligt, når den sover, og at fordøje mad er en meget aktiv proces.

Jeg håber, du kan bruge mine råd til at få en bedre søvn!💤💤

Skærmbillede 2017-05-29 kl. 10.52.32

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s