Wedding planning – the beginning

Selvom der er halvandet år til brylluppet, så er vi allerede så småt gået i gang med at planlægge rammerne for vores bryllup. Sådan noget som dato, kirke og location er en rigtig god idé, at have styr på i god tid, har jeg ladet mig fortælle. Dato og location for både reception, middag og fest er sådan set på plads, så længe vi kan få kirken på datoen. Det er utrolig underligt, at man er i gang med at planlægge en hel masse, men det hele står og falder på, om vi får kirken. Man kan nemlig først booke kirken et år inden brylluppet, men kan skal gerne reservere location mere end et år forinden. Det giver ikke meget mening og kan godt gøre mig en anelse nervøs haha!

Kort tid efter vi blev forlovet, så fik vi bogen BRYLLUP af vores gode vennepar. Sådan en fin og betænksom gave! Det jeg vil sige med bogen er, at den kan virkelig anbefales. Den er skrevet af fire inspirerende kvinder, jeg har fulgt længe på sociale medier. I bogen deler de gode og praktiske tips og tricks omkring hele processen, når man planlægger et bryllup fra budget og gæsteliste til brudekjolen og samtidig fortæller de løbende om deres egne smukke og personlige bryllupper. De skrev i sin tid bogen, fordi de netop manglede en bog med praktiske råd, personlige erfaringer og stilistiske tips da de selv skulle giftes. Og jeg er glad for de gjorde det, for jeg nyder godt af det. Skal du giftes, har du her en klar anbefaling om at få købt den bog!

I dag vil jeg hoppe på weekend hos et vennepar i Nordsjælland og glemme alt om gæstelister, kirker, brudekjoler og bryllup og bare slappe af! Må I have en fantastisk weekend!

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s