I said yes to the shoes

Alle der kender mig ved, at jeg har en seriøs svaghed for sko. JEG ELSKER SKO! Høje, flade, støvler, sneakers – you name it. Så det kommer nok heller ikke bag på nogen, der kender mig, at når det kommer til mine brudesko, så skal de være noget helt særligt. En sko som længe har stået højt på ønskelisten af Carrie Bradshaw skoen i blå fra Manolo Blahnik. I mean WOW!

Nu er det jo bare sådan, at de sælges ikke i Danmark og jeg synes, at det var en lidt stor risiko at bestille sådan et par dyre sko online, når jeg ikke var klar over størrelsen. Det var faktisk noget, som stressede mig lidt, for jeg ville utrolig gerne have de sko. Men som sendt fra himlen, skulle jeg pludselig til London med arbejdet. Og i London har de Manolo Blahnik, så det skulle selvfølgelig udnyttes!

Jeg fik planlagt en eftermiddag efter arbejde, hvor jeg skulle en tur ind til deres flagship store i Mayfair. Jeg kommer derind og bliver mødt af de sødeste butiksassistenter. Det var helt overvældende, for det var ikke verdens største butik, men der var simpelthen fire til at assistere mig.

Nu lyder det til, at jeg bare havde fuldstændig styr på det hele, men det var ikke helt sådan situationen så ud, da jeg stod inde i butikken. Jeg blev meget hurtig i tvivl, om skoen skulle være i blå eller om de skulle være navy. Efter nok 45 minutter, 8 facetime opkald med 8 forskellige mennesker senere og meget frem og tilbage, så lagde jeg mig endelig fast på, at det skulle være de blå, som jeg som udgangspunkt også var kommet efter. Det skulle vise sig at være held i uheld, at det skulle tage mig så lang tid at finde ud af det. Efter at have vandret rundt i butikken i skoene i 45 minutter, kunne jeg mærke, at den størrelse som føltes perfekt til at starte med, nu måske er lidt lille. Så jeg kommer et halvt nummer op, får en lille forfodssål i og så spiller det hele.

Man skal huske på, at ens fødder hæver og jeg skal have disse sko på i MANGE timer denne dag, så hellere lidt for store end for små. Og man kan ALTID lægge noget i skoen, men man kan aldrig fjerne noget fra den. Bare et tip, hvis du er ude og lede efter skoene til din store dag!

Hav en fantastisk lørdag!

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s