I am getting married!

Noget helt fantastisk skete i starten af 2023 – noget der har givet mig lysten til at tage gang i skriveriet herinde igen! JEG BLEV FRIET TIL! Det er ingen hemmelighed, at jeg ikke har prioriteret, at få skrevet herinde i et godt stykke tid nu. Desværre – for jeg har savnet det! Og i forbindelse med, at vi skal til at planlægge vores bryllup og alt det der følger med, så tænkte jeg, at det ville være oplagt at tage jer med på rejsen! Jeg håber, I har lyst til at følge med. Dette første post kommer til at handle om selve frieriet og det var i den grad helt unikt og gennenført.

Det skete den 2. januar 2023. Vi befinder os i Kruger Park i Sydafrika. Vi er på safari ferie med, min nu kommende mand, og hans familie. Det skal siges, at jeg knus elsker at være på safari, og har været afsted på safari tre gange forinden denne ferie. Jeg har altid drømt om at min bryllupsrejse skulle være safari, så det kunne ikke være mere perfekt, at det skulle være her, at jeg blev forlovet.

Inden vi kommer til frieriet, så lad os lige spole tilbage til aftenen inden. Jeg fik skabt lidt usikkerhed omkring, om det nu skulle være den 2. januar det hele kom til at løbe af stablen. Jeg fik nemlig madforgiftning – vi snakker, at jeg fik det RIGTIG skidt og så behøver jeg vidst ikke at gå mere i detaljer. Daniel bliver nødt til at fortælle mig, at han har planlagt en date dagen efter, så jeg må gerne fortælle om morgenen, om han skal få aflyst den, hvis jeg har det for dårligt. Jeg vækker dog absolut ingen mistanke i min elendighed.

Dagen efter er jeg stadig ikke på toppen, men jeg skal ikke gå glip af en safari. Så jeg kommer op og afsted og i løbet af dagen får jeg det stille og roligt bedre. Inden vores date om eftermiddagen får jeg mig en lang lur, en Imodium og 2 Panodiler og så er jeg ellers klar til afgang!

Daniel har planlagt, at vi skal på vores egen safari tur. Normalt kører vi sammen hele familien, men denne tur skulle bare være os to. Vi kørte den smukkeste tur langs floden og så et utal af flodheste, men mest fantastisk af alt fulgte vi en enorm elefant, som var blot få meter fra os. Da vi nærmede os solnedgang begynder vi at køre op ad en bjergskråning og da vi kommer op på stoppen står der medarbejdere fra vores lodge klar med champagne. Inden vi får et glas spørg de, om de ikke må få et billede af os med solnedgangen i baggrunden, som de måske kunne bruge til deres sociale medier og selvfølgelig måtte de det. And then it happened.

Som de var færdige med at tage billeder vendte vi os om og nød udsigten. Vejret var fantastisk og det lignede, at der var ved at gå ild i himlen. Jeg kan godt mærke, at Daniel begynder at blive lidt nervøs; hofterne begynder at svinge fra side til side og han kan slet ikke fokusere på, hvor han skal kigge hen. Han begynder med, at nu har vi været sammen i 3 år og fortsætter med, at det vil han gerne blive ved med for resten af vores liv og fast forward til, at han går ned på knæ og spørg om jeg vil gifte mig med ham. OG SELVFØLGELIG VIL JEG DET! For at være ærlig, så er øjeblikket så overvældene og lykkeligt, at jeg har svært ved at huske fuldstændig, hvad der sker, men jeg kan bare sige, at det var et fantastisk øjeblik, som jeg vil huske resten af mit liv.

Jeg håber, I har lyst til at følge med, når jeg frem til brylluppet vil tage jer med på rejsen!

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s