Mål og ønsker for 2022

Et nyt år er påbegyndt. Et nyt år fyldt med muligheder. Muligheder til at opnå alt det, man går og drømmer om. For mig handler 2022 om at komme i mit livs bedste form – både mentalt og fysisk. Jeg har prøvet at samle mit meget brede mål i et mood board, som skal prøve at konkretisere målet, som I kan se på billedet nedenfor.

For mig handler det at komme i form ikke kun om at være tynd og spise sundt. Nej det handler om så meget mere; det handler om at være glad, at være stærk til at kunne håndtere de situationer man møder på sin vej, at tro på sig selv, at sprede glæde og MEGET MERE! Alle de ting, som indgår på mit mood board ovenfor, skal være med til, at når vi rammer 2023, så er jeg i mit livs bedste form mentalt og fysisk.

Jeg har også en ambition om, at jeg gerne vil blive bedre til at dele mit år med jer herinde. Jeg ved godt, at jeg det seneste år, ikke har været den bedste til at få skrevet noget, men det vil jeg gerne ændre på. Jeg vil tage jer med på rejsen i 2022 og jeg håber, at I har lyst til at følge med 🙂

Hav en fantastisk dag!☀️

Skærmbillede 2017-05-29 kl. 10.52.32

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s