En lille make-over i hjemmet og en lækker rabatkode til jer!

Reklame for Posterlounge

Der er ved at ske en hel masse spændende ting i den lille lejlighed på Nørrebro. Til at starte med, så er jeg flyttet sammen med min kæreste, hvilket jo i sig selv er stort! Derudover, så har vi besluttet, at give hele lejligheden en kærlig hånd og rigtig gøre den til vores; så alt bliver malet, møbler udskiftes og nye ting kommer på væggene. Det kommer til at tage lidt tid, da vi tager et rum ad gangen, men køkkenet er nu endelig færdig!

Som den trofaste læser ved, så har jeg den fineste tallerkenrække i mit køkken, som også har fået sig en lille make-over, som I kan se på billedet ovenfor. Den er blevet malet i hvid højglans, den er blevet gjort klar til jul med pynt og julekalender til manden og sidst men ikke mindst, så er der flyttet nogle mega cool prints ind på rækkerne fra Posterlounge.

Det er ved at være et halvt års tid siden, at jeg første gang blev introduceret til Posterlounge, der er en webshop, der sælger, jeg ved ikke, hvor mange fede prints. Alle deres prints kan faktisk laves som både plakater, galleritryk, lærreds-, træ-, aluminium-, akryl- og skumbilleder, så der er noget til enhver smag! En anden fed ting er, at du også kan få alle deres prints i stort set alle størrelser, så de kan virkelig tilpasses dit hjem!

Til tallerkenrækken har jeg valgt at køre med aluminiumsprint, da de nemt kan tørres af, hvis de skulle blive fedtede eller lignende, nu hvor de står i et mindre københavnerkøkken. Det var virkelig ikke nemt at vælge, hvilke prints, vi skulle gå med, men jeg fandt tre, som jeg synes passer PERFEKT ind: Bitter Campari, Croissant og Classic Cocktail – Mojito.

Priserne på deres plakater er desuden virkelig gode, hvis I spørger mig og lige nu, kan I tilmed få 15% på hele deres sortiment til og med den 14. december med koden “THEAWAY15”! Så det kan man da også lige tage med 🙂

Hav en skøn fredag!

Skærmbillede 2017-05-29 kl. 10.52.32

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s