Fem fredagsfavoritter på en lørdag

IMG_6681.JPG

Jeg glæder mig til at lave den her føljeton! Det vil blive et ugentligt indlæg, hvor jeg dele alle mulige forskellige favoritter. Det kan varierer fra Instagram-profiler, jeg følger, til træningsformer jeg kan lidt, til sko, til Netflix-serier. Normalt vil det her indlæg udkomme hver fredag, men jeg kunne ikke vente til på fredag og er først lige kommet på idéen her til morgen, så nu får i fredagsfavoritter på en lørdag!

Mine 5 favorit Instagram-profiler

@kiraengelke! Kiras Instagram handler om skønhed og hendes hverdag. Hun er super skøn at følge, virkelig ægte, reel og mega sjov – og så elsker hun Oreo! Man har en følelse af, at man kan stole på den viden om produkter, som hun giver videre til sine følgere og jeg er da op til flere gange blevet inspireret til at prøve nogle nye produkter!

@rrayyme! Remi har jeg nu fulgt i flere år og jeg bliver altid i godt humør af hende. Hendes Instagram omhandler sundhed, skønhed og livsstil og så har hun også en blog, hvor hun uddyber, hvad der sker på Instagram. Hun lever super sundt og i balance med kost og træning og jeg finder virkelig meget inspiration hos hende til min egen hverdag.

@jannid! Alle der kender mig ved, at jeg har en svaghed for Janni og hendes mand Jon. Jeg elsker at følge med i, hvad de to laver og oplever, hvor de rejser hen osv. De er virkelig et skønt par! Janni har en super god stil og går i tøj, som er til at købe, hvilket er super fedt. Hun er utrolig relaterbar, positiv og røv lækker!

@feedmilton! Mathias, som er en af mine rigtig god kammerater, har for kort tid siden startet denne Instagram-profil op, hvor han deler lækre madoplevelser, hvor han end befinder sig. Mathias er fotograf, så billederne er af topkvalitet og det samme ser stederne han besøger også ud til at være! Man er sikret en lækkersult, når man ser hans billeder!

@charlottecaroline! Jeg elsker at følge med hos Charlotte Caroline. Hun er dansk blogger/influencer/it-girl, som er HELT nede på jorden, har en mega fed stil og virker utrolig sympatisk. Jeg kan virkelig godt lide at følge med her.

Jeg håber, I kan lide mit nye tiltag!

Skærmbillede 2017-02-12 kl. 11.08.41

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s