MY NEWEST OBSESSION – AVIVIR BAOBAB!

IMG_6005.jpg

REKLAME

For kort tid siden blev jeg for første gang introduceret til Avivir Baobab, som er en helt ny serie fra Avivir. Avivir Baobab er en serie af olier, som er baseret på den koldpressede olie fra kernerne fra baobabtræets frugter. Baobob, som er oliernes hovedbestandel, er bl.a. kendt for at forbedre hudens elasticitet, nære og fugte intensivt og skabe balance i huden. I Afrika kaldes baobabtræet for det magiske træ, grundet alle dets mange skønne egenskaber og kan siges at være naturens egen magi til din hud.

IMG_6001.JPG

I serien findes der tre olier. Avivir Virgin 100%, som er 100% baobabolie og to Avivir Virgin 50%, som består af 50% baobabolie og 50% mandelolie. Jeg bruger den med 100%, som en serum under min natcreme og jeg bruger den med 50% på resten af kroppen.

IMG_6004.jpg

Siden jeg modtog disse olier, har jeg brugt dem over hele kroppen, hver gang jeg har været i bad, da jeg skulle se, hvilke underværker olierne kunne gøre for min hud. Min hud har aldrig været mere mættet af fugt og føles så blød og sund som aldrig før. Jeg er normalt RIGTIG dårlig til at huske at smøre mig ind, efter jeg har været i bad, men med disse olier, er det ikke noget problem. Jeg føler helt jeg er i spa, når jeg smører mig ind i dem og min hud takker mig for det!

Avivir 100% fås i 50ml og koster 270KR og Avivir 50% fås i 100ml og koster 380KR.

Rigtig dejlig tirsdag!

Skærmbillede 2017-05-29 kl. 10.52.32

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s