Let’s have some pumpkin!

beth-teutschmann-154958.jpg

Det er efterår og Halloween er lige om hjørnet. Mange forbinder netop Halloween med “Slik eller ballade”, uhyggelig udklædning og udhulede græskar med lys i. Men græskar kan bruges til så meget mere end bare uhyggelig pynt!

Græskar er nemlig fyldt med vitaminer og gode næringsstoffer og smager desuden pragtfuldt. Græskar indeholder kun 18 kcal pr. 100 g. og har ligeledes et lavt indhold af kulhydrater, hvorfor det både er en kalorielet spise og er med til at holde blodsukkeret stabilt. Ikke nok med at græskar indeholder få kalorier, så indeholder græskar også A-, B- og C-vitaminer, folat, som er vigtig for kroppens celledeling og kalium, som kan medvirke til at nedsætte blodtrykket.

cala-150730.jpg

I køkkenet kan du bruge græskar på mange måder! Du kan lave græskarsuppe, du kan bage græskar, du kan bruge det i det søde køkken i kager, du kan bruge kernerne til musli eller topping på salat osv. Det er kun fantasien, som sætter grænser! Jeg tænker, jeg skal ud i en græskarsupper i har med ristede græskarkerner! 🙂

Hav en dejlig dag!

Skærmbillede 2017-05-29 kl. 10.52.32

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s