Kom fit hjem fra ferien!

IMG_2134.JPG

Flere og flere går nu på ferie, men det er altså ikke en undskyldning for ikke at bibeholde den sunde og aktive livsstil. Lidt træning er bedre end ingen træning og, hvem har lyst til at komme tilbage efter sommerferien og være helt ude af form? Personligt har jeg haft ferie siden den 26 juni og det er blevet til en masse gode løbetur og udendørs træning, når vejret har været til det. Det er dejligt, at man kan spise lidt lækker mad med god samvittighed! 🙂

Nedenfor finder du nogle gode råd til, hvordan du kommer sundere og stærkere igennem sommeren.

  1. Træn hurtigt og effektivt! Man kan sagtens få forbrændt en masse kalorier og få trænet kroppen med en hurtig og effektiv træning. Drop den lange løbetur og træn højintenst med intervaller og supersets.
  2. Træn med egen kropsvægt! Det er sjældent, at man har adgang til alverdens træningsudstyr, når man er på ferie, men så er det heldigt, at man har sin krop! Man kan nemlig sagtens træne hele kroppen med egen kropsvægt. Det gælder om at være kreativ!
  3. Nyd omgivelserne! Når man er ude og rejse, befinder man sig som regel i nogle utrolig smukke omgivelser, som man ellers ikke har adgang til derhjemme. Udnyt det og træn på stranden i solopgangen, brug træerne i din træning eller noget tredje!
  4. Spis masser af lækker og frisk frugt! I stedet for at spise alverdens is og andet junk, så nyd en frisk vandmelon eller andet frugt, som er meget sundere og som ofte smager endnu lækrere!

God ferie!

Skærmbillede 2017-05-29 kl. 10.52.32

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s