Naturlig balance i underlivet er vigtigere, end du tror + en konkurrence!

FullSizeRender 4.jpg

Indlægget er lavet i samarbejde med Vivag

Daglig personlig hygiejne er for mange tabubelagt, men det burde det bestemt ikke være! Det er vigtigt at alle kvinder har et underliv i balance og det kræver et øget fokus på noget, som de fleste helst ikke vil tale om! 

Det er ikke unormalt, at kvinder oplever bakteriel ubalance i underlivet i løbet af deres liv. Det ville faktisk være mere unormalt, hvis ikke de oplevede det. Ubalancen kommer ofte til udtryk i form af kløe, lugtgener eller øget udflåd og er noget, man selvfølgelig helst vil være fri for. Denne ubalance opstår, pga. forstyrrelser i den naturlige bakterieflora, som bevirker en ubalance mellem de gode og de dårlige bakterier i underlivet.

FullSizeRender 3.jpg

Den naturlige bakterieflora har et surt miljø med en lav pH-værdi mellem 3,8 og 4,5. Dette sure miljø opnås ved at de gode mælkesyrebakterier har mulighed for at vokse, da de beskytter mod de uønskede bakterier. Vivag er en serie af intimplejeprodukter, som er tilpasset den intime zones lav pH-værdi og derved opretholder den naturlige balance i underlivet. Serien er mild og skånsom og helt uden parfume, farvestoffer og parabener.

Jeg er så heldig at have fået lov til at udlodde nedenstående produkter til én heldig vinder. Konkurrencen finder sted på min Instagram, som I finder her!

  • 1 Vivag badehåndklæde til sommerens strandture

HELD OG LYKKE!

Skærmbillede 2017-05-29 kl. 10.52.32

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s