Sommer, sol og solcreme går hånd i hånd!

james-douglas-2077.jpg

Sommeren er endelig ved at komme til Danmark for alvor! Sommer er lig med masser af dejlige solstråler, hvilket er netop, hvad dette indlæg kommer til at handle om, netop sommer, sol og vigtigheden af solcreme og så deler jeg selvfølgelig mine favoritsolcreme.

Alt for mange undervurderer solens stråler og vigtigheden af at smøre sig ind i solcreme flere gange om dagen. Jeg kender det selv alt for godt, at man syntes at solcreme er irriterende, klistrende, det smitter af på tøjet, man tror ikke man bliver lige så brun osv. Men solens stråler er farlige og det er utroligt vigtigt, at vi beskytter vores hud. Solen bidrager til at huden aldres hurtigere, og jeg tvivler stærkt på, at der er nogen, der kunne tænke sig, at deres hud får rynker før tid. Hvis man gerne vil beholde sin elastiske og sunde hud, så er solcreme alfa og omega! For det andet, skal det siges, at man ved at bruge solcreme forlænger sin brune farve. Nedenfor finder du mine 3 bedste tips til at være i solen på en fornuftig måde og mine nuværende favoritter indenfor solcreme!

  • Brug minimum solcreme med faktor 15, som beskytter mod både UVA- og UVB-stråler
  • Smør dig ind i solcreme hver anden eller hver tredje time for at opnå den optimale beskyttelse
  • Vær ekstra forsigtig med solen mellem 12 og 15, da solen er stærkest på dette tidspunkt

Skærmbillede 2017-05-31 kl. 10.34.00.png

Jeg er personligt rigtig glad for mærkerne på ovenstående og nedenstående billeder.

Vichy laver nogle utrolig gode solprodukter, som ikke fedter, som dufter dejligt og som beskytter huden rigtig godt.
Solstiften, som er placeret længst til venstre, er perfekt altid at have liggende i håndtasken. Den er nem at have med rundt og fylder ingenting. Perfekt til at toppe sin solcreme op med i løbet af dagen, når der er brug for det! 🙂
Solcremen, Capital Soleil Tan Optimizing Hydrating Spray også fra Vichy, har en Tan Optimizing effekt. Man skal altså ikke være bange for, at man ikke bliver brun. Desuden er det en spray, som gør den nem at påføre.

Solcremen i midten fra Green People er en økologisk solcreme, som er virkelig god til sensitiv hud. Denne solcreme indeholder naturlig tan accelerator fra Johannesbrød, som øger hatigheden af din solbrune farve med 25%, reducerer tan fading og hjælper tilmed med at holde kuløren 50% længere. Jeg er ikke alene om at være fan af denne, da den vandt Natural Health Beauty Awards 2016.

Beauté Pacifique laver også nogle rigtig fine solcremer. Solcremen helt til højre, Beauté Pacifique Stay Beautiful Face Cream spf 30, har en anti-aging effekt, dufter dejligt og passer rigtig godt på huden. I ansigtet vil jeg meget gerne bruge solcreme, som er designet til ansigtet, da de fedter mindre og ikke stopper porerne og det formår denne at klare til UG!

IMG_0739.JPG.jpeg

Disse solcreme er Niveas helt nye skud på stammen. Det er solcreme, som har tekstilbeskyttelse og derfor ikke laver mærker på dit tøj, hvilket jeg syntes, er helt fantastisk! Så behøver man ikke frygte at tage solcreme på i hverdagen. Nivea Sun indeholder en optimal balance af UVA- og UVB-filtre, som beskytter din hud mod solens skadelige stråler. Deres produkter beskytter effektivt mod solskoldning, tidlig aldring af huden og hjælper til med at reducere risikoen for solallergi

Pas på dig selv og din hud!

Skærmbillede 2017-05-29 kl. 10.52.32

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s