Vær god ved dig selv!

201703290633301126_sbig.jpg

De fleste jeg kender er rigtig gode til at stille høje krav til sig selv, næsten lidt for gode! Disse høje krav er ofte helt urealistisk høje og derfor kan det være rigtig svært at blive tilfreds med sig selv, apropos ”jeg er min egen værste fjende”!

Disse krav og forventninger til sig selv kan skabe et indre pres, som kan være usundt og resulterer i mange svære følelser og tanker. Hvis man ”slår sig selv meget oven i hovedet” og aldrig syntes, at man er god nok, så har det sjældent noget at gøre med virkeligheden – og heldigvis for det! 🙂

201703290632469762_sbig.jpg

Alle mennesker har en indre positivliste over, hvordan vi gerne vil være, leve og opfattes og modsat en negativliste over, hvordan vi helst vil være fri for at være, leve og opfattes. Det er helt okay at sætte sig mål for, hvad man vil forandre ved sig selv, sin væremåde eller sit udseende, men man skal vide, at når man ønsker at forandre sig, så skaber det en konflikt imellem den, man er nu, og den man gerne vil være i morgen. Ofte lever vi i drømmen, om den vi gerne vil være, samtidig med at vi har det svært med den, vi nu engang er.

Hvis du ønsker indre ro, så skal du slutte fred med dig selv og lære at være venlig overfor dig selv, og elske dig selv, som den du er. Du skal glemme positiv og negativlisterne og i stedet accepterer dig selv, som du er – for du er mere end god nok! Behandl dig selv, som du ville behandle din bedste veninde!

Smil og vær sød ved dig selv

Skærmbillede 2017-05-29 kl. 10.52.32

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s