BRUNCH PÅ SOULS – LÆKKER, SUND & PLANTEBASERET

_DSC1826.jpg

For kort tid siden besøgte jeg for første gang Souls og det er bestemt ikke sidste gang! Jeg skal faktisk allerede afsted og prøve deres frokost i dag. Souls er en super hyggelig og afslappet café beliggende på Østerbro. Konceptet bag Souls er, at de vil tilbyde “worry-free food”. De to australske ejere går stærkt ind for høj kvalitet, lokale fødevarer og planetens overlevelse, hvilket man ikke andet end kan syntes godt om.

_DSC1810.JPG

Alt på deres menukort er plantebaseret og kan desuden også fås glutenfri. T og jeg besøgte Souls en lørdag formiddag og bestilte derfor deres brunch tallerken. Som I også kan se på billederne, bestod brunchen af 2 pandekager med sirup, lækkert franskbrød, en halv Avo Smash, cashew yoghurt med granola, frisk frugt og to lækre spreads, bl.a. en super delikat ærtepure!

For at starte måltidet stærkt ud bestilte vi to ingefær-shots. Derudover fik vi en jordbær-banan smoothie med passionsfrugt, rismilk og kokosflager, en hjemmelavet hindbær lemonade og sidst men ikke mindst en iced matcha latte.

_DSC1832.JPG

_DSC1820.JPG

_DSC1828.JPG

_DSC1830.JPG

Alt vi fik var virkelig velsmagende. Om man er veganer eller ej, så er Souls bestemt et besøg værd! 🙂 Læs mere om Souls her!

Hav en dejlig søndag!

Skærmbillede 2017-05-29 kl. 10.52.32

 

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s