JayBird – Høretelefoner lavet til træning!

201705121424439374_sbig.jpg

For nogle uger siden, var jeg til lanceringsevent med Jaybird. Jaybird er specialiseret i høretelefoner til træning, hvorfor vi selvfølgelig skulle ud på en løbetur og teste dem. Høretelefonerne, som vi skulle teste, var de nye Jaybird X3 🙂

Høretelefonerne er designet sådan, at de kommunikere til telefonen via bluetooth, og der er derfor ingen ledninger, som kommer i vejen. Bluetooth funktionen fungerer utrolig godt, og jeg har endnu ikke oplevet et dårligt signal, som jeg har gjort det med mange andre af samme slags. En anden fordel ved disse er, at de kan tale regn og sved, hvilket er en vigtig feature for mig, da jeg løber og træner i alt slags vejr!

Til at starte med var jeg meget skeptisk, da jeg ikke kunne få høretelefonerne til at sidde fast i øret, men med lidt øvelse og justering, sidder de nu virkelig godt i øret og er nu en fast makker på mine løbeturer!

201705121424524686_sbig.jpg

De nye Jaybird X3 kan købes i Elgiganten her og er prissat til 1099DKK. Høretelefonerne fås i hvid med gulddetaljer og sort med sølvdetaljer.

Tak fordi I læser med!

Skærmbillede 2017-05-29 kl. 10.52.32

INDLÆGGET ER UDGIVET I SAMARBEJDE MED JAYBIRD

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s