SALT – WHAT TO KNOW!

201705200714342791_sbig.jpg

Salt er en vigtig spise for mennesket, da salt bruges i mange af kroppens livsvigtige processer og balancer. Uden salt og vand kan kroppen ikke danne mavesyre og hjerterytmen, blodtrykket og musklernes funktionsevne påvirkes og kroppen dehydreres. Mennesket har brug for 5 g. salt om dagen, men det vestlige menneske indtager gerne over 10 g salt om dagen – altså det dobbelte af, hvad der anbefales og det er ikke godt.

I dag er det meget vigtigt at være kvalitetsbevidst i sine køb af salt, da det har betydning, hvilket salt du indtaget. Der er nemlig stor forskel på indholdet af både næringsstoffer og mineraler.

Grunden til at individer fra vestlige lande indtager så meget salt skyldes, at de forarbejdede fødevarer som pålæg, færdigretter, pølser osv., som mange af os dagligt indtager, indeholder store mængder af industri salt, som er lav på næringsstoffer og mineraler. Denne salt gør mere skade end den gør gavn og den skal helst undgås fuldstændig. I stedet anbefales det, at man bruger uforarbejdede fødevarer i sit køkken og i stedet selv tilsætter det gode uraffinerede havsalt, som kroppen har brug for.

Hav en skøn onsdag og giv den gas til distortion, dem af jer der skal afsted!

Skærmbillede 2017-05-29 kl. 10.52.32

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s