Start dagen sundt med The A-Way’s råd!

dfcaxbf-p4g-morre-christophe.jpg

Det er vigtigt at starte dagen stærkt, friskt og godt ud! En god morgen er alfa og omega for en god dag. Der er nogle forskellige ting, du selv kan gøre, for at få en god morgen og hermed selv påvirke dagens humør og energiniveau! 

Sørg for at have god tid om morgenen – at stresse rundt om morgenen gør dig forvirret og træt i hovedet. Sæt dit vækkeur, således at du har god tid og ro til at vågne og lad nu være med at snooze, det giver dig kun dårlig samvittighed! 🙂 Mens du stadig ligger i sengen, kan du strække dine muskler ud, så du allerede her kan få gang i blodgennemstrømningen i kroppen!

bottle-1838772_1920.jpg

Når du er kommet ud af sengen, er det en god ide at drikke et læskende glas vand. Du kan læse mere om, hvorfor du med fordel kan tilsætte frisk citronsaft i mit tidligere indlæg her!

Et morgenbad kan også klart anbefales. Få vasket nattens udskillelse af sved og andre stoffer væk fra kroppen og bliv klar til en helt ny dag. Afslut med et kuldechok, for rigtig at aktivere blodkarrene og blodgennemstrømningen.

ylwomeslpqo-carissa-gan.jpg

En af det vigtigeste parametre for en stærk morgen er din morgenmad! 🙂 Der er mange, som springer denne over, men det er altså et NO-GO! Efter en nats søvn har din krop brug for energi til at få blodsukkeret op, så du kan have energi til en lang dag. Hvis ikke energi er motivation nok til at spise morgenmad, så siges det, at morgenmadsspisere husker bedre, deres hjerne fungerer hurtigere, de har mindre sygdom og så spiser de mindre i løbet af dagen! 🙂

Hav en fantastisk dag! Og husk at sætte vækkeuret, så du har masser af tid imorgen! 🙂

The A - WAY!

A

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s