Gurkemeje – en ny SUPERFOOD!

turmeric_of_turmeric01.jpg

Gurkemeje har ufattelig mange gavnlige effekter på kroppens sundhed og kan i mine øjne kaldes en SUPERFOOD! Gurkemejen er i mange årtusinder blevet udnyttet i Asien og er nu i de senere år blevet mere udbredt herhjemme og i den Vestlige Verden. 

Gurkemejens mange helbredende egenskaber skyldes særligt den gule rods indehold af helbredende bioaktive stoffer. Det vigtigste stof i gurkemeje er antioxidantet Curcumin, som har stærke antiinflammatoriske egenskaber. Det anbefales at indtage gurkemeje i ekstrakt-form, da det har et markant højere indhold af Curcumin.

turmeric.jpg

Gurkemejens antiinflammatoriske egenskaber gør kroppen i stand til at modstå fremmedlegemer bedre, bekæmper betændelse og hjælper desuden kroppen til at reperare skader. Samtidig øger gurkemeje antallet af antioxidanter i kroppen, ved at neutralisere de frie radikaler og stimulere kroppens egne antioxidative enzymer.

Netop på grund af rodens evne til at bekæmpe og lindre betændelsestilstande, er gurkemeje også god i behandlingen mod gigt. Det siges endda, at personer der er disponeret til sygdommen, kan hindre udvikling af sygdommen ved at indtage gurkemeje.

turmeric_625x350_71450855091.jpg

Ovenstående er kun et lille indblik i, hvad gurkemeje gør godt for! Herudover er den et godt våben mod kræft, den holder hjernen igang, er god for huden, kan hjælpe mod migræne, allergier og meget mere! Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om gurkemeje, må du endelig sende mig en mail på aa.wessung@gmail.com.

Hav en dejlig lørdag!

The A - WAY!

 

A

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s