Boganmeldelse: Salattøsen

Anmeldelse-SalatTøsen1.jpg

Salatøsen hedder Mette Løvbom og tro det eller lad være, så er bogen fyldt med salater! 🙂 Layout i bogen er lækkert fra ende til anden! Alle billeder i bogen er indbydende og man har lyst til at kaste sig ud i at lave alle salaterne lige med det samme – sådan havde jeg det i hvertfald, da jeg kiggede bogen igennem første gang.  I bogen finder du et væld af inspirerende og delikate salatopskrifter! Opskrifterne i bogen er inddelt efter årstiderne, så du på den måde bruger flest mulige sæsonbaserede råvarer. Udover salater får du også en masse lækre opskrifter på salat-toppings, dressinger m.m.

rosenkaalgremolata.jpg

Det er ikke tit, at jeg står i køkkenet og kokkererer de helt store festmåltider, men opskrifterne er lette og lige til at gå til, så jeg vil mene, at alle kan være med! Et lille tip er, at læse opskriften igennem dagen inden, du skal lave den, da der i nogle af salaterne er delelementer, der skal laves forinden og lignende.

En af mine yndlings efterårssalater fra Salattøsen er Stegte rosenkål m. stærk gremolata og valnødder, som ses på billedet ovenfor! Den er perfekt her til efteråret, og I kan finde opskriften lige her!

Tak fordi I læser med!

The A - WAY!

A

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s