Gør din cardio træning mere effektiv!

FullSizeRender.jpg

Cardio træning går først og fremmest ind og hjælper din krop med at forbrænde fedt og det er en træningsform RIGTIG mange bruger HVER dag! Udover fedtforbrænding har cardio træning, som fx løb, cykling eller crosstrainer en masse andre fordele med sig! Når du får pulsen op styrker du bl.a. dit immunsystem, dit hjerte og du mindsker blodtrykket. For at du skal opnå disse fordele, er det utrolig vigtigt, at du dyrker din cardio træning på den mest effektive måde, hvor du får pulsen højt op! Nedenfor giver jeg dig 3 gode råd til at effektivisere din cardio træning! 🙂

IMG_7017.JPG

1. Hold øje med din udvikling og hav som mål at blive bedre!  Det kan være svært at holde motivationen oppe, hvis ikke du ved om du bliver bedre og derfor er det en god ide, at skrive mål, hastigheder og resultater ned for at kunne sammenligne med tidligere måneder! Hvis du vil blive bedre og effektivesere din træning, er det vigtigt, at du hele tiden udvikler dig, for ellers vil du ende på et plateau og gå i stå. Hver gang du når et milepæl, må du sætte dig et nyt mål!

2. Du skal være til stede og fokuseret under din cardio træning! Selvom cardio træning er den mest ligetil træningsform, er det meget vigtigt, at du har fokus på kroppen og teknikken. Hvis du fx ser TV når du løber, kan du nemt komme til at kigge ned med nakken for at se skærmen og udarbejde en dårlig holdning eller du kan blive så opslugt i skærmen, at du glemmer at arbejde, så hårdt som din krop kan. Lyt i stedet til en fed spilleliste, som motiverer dig til at give den maks gas og få pulsen op!

3. Du skal give den maks gas, særlig ved intervaltræning! Intervaltræning er noget af den bedste cardio træning! Du får pulsen helt op og presser din krop sådan, at den virkelig har potentiale for udvikling! Her er det utrolig vigtigt, at du overholder dine løbeintervaller og pauseintervaller, så det ikke ender med at dine pauser bliver længere end dit løb, for så bliver din intervaltræning pludselig ikke nær så effektiv!

Tak fordi I læser med!

The A - WAY!

A

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s