A “Let Go” Morning!

IMG_7219.JPG

Min morgen i torsdags startede på den bedst tænkelige måde! Jeg var inviteret til morgen-event på Orangeriet i Kongens Have i forbindelse med Sloggis nye “Let Go” -kampagne. Med kampagnen opfordrer Sloggi til, at vi giver slip på stress og hverdagens hektiske tempo og i stedet får jordforbindelse og nyder livets små finurligheder. Da vi ankom til Organgeriet blev vi modtaget med solskin, smil og friskpresset juice – en perfekt måde at stresse ned på!

IMG_7217.JPG

Morgenen startede med Yoga i Kongens Have med Anette Sørensen, hvor vi kunne komme i kontakt med vores indre jeg, nyde det gode vejr, lytte til fuglene og trække vejret helt ned i maven, fuldstændig i tråd med idéen bag “Let Go”-Kampagnen!

FullSizeRender.jpg

Herefter blev vi serveret det skønneste morgenbord med frisk frugt, lune croissanter, smoothies, yoghurt og alt hvad hjertet ellers kunne begære. Samtidig med at vi spiste, fik vi en lille forsmag på deres nye kollektion og jeg kan fortælle, at den er utrolig fin og brugbar! I kan finde alle de fine nye styles her! 🙂

The A - WAY!

Hav en dejlig dag!

A

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s