En fantastisk aften i selskab med ILSE SUN!

IMG_5357.JPG

Igår var jeg så heldig at være inviteret op til Kurbadet Ilse Jacobsen i Hornbæk sammen med en flok skønne bloggerladies! Vi var inviteret i forbindelse med præsentationen af deres nye solserie ILSE SUN. Inden jeg fortæller mere om den lækre nye serie, vil jeg lige slå et slag for Ilse’s kurbad og fortælle lidt om den helt fantastiske aften! 

IMG_5294.JPG

Da vi ankom til kurbadet blev vi modtaget med smækre drinks, glade ansigter og fuld sol, altså den perfekte velkomst! Omgivelserne i kurbadet er helt fantastiske – der smukkeste borde var dækket til den senere middag, poolen var klar og varm til os, solstolene stod smukt i solen og tagterressen klar til en masse bloggere. Igennem hele aftenen blev vi fyldt med de lækreste drinks og en fantastisk middag!

IMG_5354.JPG

IMG_5355.JPG

Under middagen fortalte Ilse en masse omkring de nye solprodukter og vi fik tid til at teste produkterne og nøj de er lækre! Solserien er Danmarks første, som er baseret på tang og her er der måske nogen, som bliver en smule skeptiske, men det er der absolut INGEN grund til! Tang indeholder et væld af næringsstoffer, mineraler og antioxidanter, som er gode, beskyttende og blødgørende for vores hud. Tangen har desuden en anti-aging og beskyttende effekt på stresset og moden hud. ILSE SUN er vandfast og lever op til de nye EU-anbefalinger om optimal UVA- og UVB beskyttelse. Serien indeholder herudover ingen parabener, konserveringsmidlet MI og mikroplastik. Produkterne er altså virkelig effektive, dufter fantastisk og er gode for huden! 🙂

IMG_5358.JPG

Serien består af to solcreme til ansigtet, to solcreme til kroppen, to sololier til kroppen og en aftersun. Alle solprodukterne fås i en solfaktor 15 og en solfaktor 30. Priserne ligger mellem 125,- og 185,-. Du får altså nogle helt fantastiske produkter til en helt fantastisk pris! 🙂 Produkterne kan købes i MagasinMatas og hos Ilse Jacobsen selv her!

The A - WAY!

Nyd solen sikkert!

A

Reklamer

En tanke omkring “En fantastisk aften i selskab med ILSE SUN!

  1. Pingback: I am back! | The A-WAY!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s