Får du dit daglige indtag af fisk?

IMG_3608.JPG

Hvis du kan svare ja til overskriften, så tager jeg hatten af for dig! Det er nemlig de færreste af os, der får spist den mængde fisk, som er Fødevarestyrelsen anbefaler. Anbefalingen lyder påer 350 g. fisk om ugen, heraf 200 g. fed fisk!

Grunden til at fiskeolie er så vigtigt at få gennem kosten er, at omega-3 fedtsyrer er essentielle fedtsyrer og kan ikke dannes naturligt i kroppen. Fiskeolie indeholder EPA og DHA, som bidrager til normal hjertefunktion, vedligeholdelse af normal hjernefunktion og et godt syn.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Futura og Pikasol

IMG_3607.JPG

Hvis ikke du kan svare ja til overskriften, eller er usikker på, om du nu også får din fisk, kan det give rigtig god mening at tage tilskud af fiskeolie for at sikre kroppen den gavnlige effekt af omega-3 fedtsyrerne. Du kan gøre meget for at passe på dig selv i din hverdag og det er tit de små ting, der gør den store forskel.

Skærmbillede 2016-04-11 kl. 19.17.57.png

Jeg er en af dem, som ikke får helt nok fisk til hverdag og derfor tager jeg dagligt Omega-3 kosttilskud. Jeg er selv rigtig tilfreds med Futura og Pikasol. De har blandt andet produkter med Anti-opstød, med tilsat Ingefær og selvfølgelig også helt almindelige fiskeolie-piller. Jeg er rigtig glad for Pikasol Anti-opstød, da jeg ingen fiskesmag får efterfølgende, da de er coated og dermed sikrer, at de først opløses i tarmen og ikke i mavesækken som almindelige kapsler.

Produkterne fra Pikasol sælges kun på Apoteket og produkterne fra Futura forhandles hos Matas.

Heart fish oil 628x363

The A - WAY!

Tak fordi I læser med!

A

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s