My Teriyaki Dinner with Kikkoman

Skærmbillede 2016-03-31 kl. 09.24.22.png

Jeg er blevet udfordret til at lave en lækker 2-retters middag til 4 personer, hvor Kikkoman Teriyaki indgår! Som tidligere elite sportsmand elsker jeg udfordringer, så jeg har selvfølgelig taget kampen op! Find min menu nedenfor. 🙂

Sponsoret indlæg

Skærmbillede 2016-03-31 kl. 09.36.10.png

Min 2-retters menu, bestående af en forret og en hovedret!


Forret: Teriyaki rejer med stegt grønt!

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Klargør grøntsagerne som beskrevet under ingredienser.
  2. Steg grøntsagerne på en pande i olie og hvidløg ved medium til høj varme.
  3. Steg rejerne i hakket hvidløg, olie og Kikkoman Teriyaki
  4. Anret med stegte grøntsager nederst og rejerne på toppen. Hæld til sidst en smule Kikkoman Sesame Dressing over retten.

Hovedret: Oksekød i Teriyaki-grønt!

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Klargør grøntsagerne som beskrevet under ingredienser.
  2. Steg oksekød på pande i Kikkoman Teriyaki.
  3. Kog fløden op med Kikkoman Tamari Gluten Free Sauce, så du får en tyktflydende sovs.
  4. Svits den røde snackpeber af på panden, vend squash pastaen heri, tilsæt flødesovsen og anret på tallerken.
  5. Top retten med oksekød, cashewnødder, bønnespirer, chili og sesamfrø.

The A - WAY!

God appetit!

A

Advertisements

En tanke omkring “My Teriyaki Dinner with Kikkoman

  1. Pingback: Tips med Teriyaki! | The A-WAY!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s