5 sundhedsbøger fra 2015 du skal læse i 2016!

Behavioral Science and Health Education.png

I 2015 udkom der et væld af utrolig gode sundheds- og livsstilsbøger, som stadig holder i 2016! Nedenfor finder du 5 af mine yndlingsbøger fra 2015, som jeg bestemt kan anbefale dig at læse i 2016! I løbet af 2016 vil jeg løbende anmelde de nyeste sundheds- og livsstilsbøger på bloggen, så du hele tiden er opdateret på, hvad der rører sig inden for sundheden!

183.jpg

Danskernes bedste vægttab af Henrik Duer er muligvis kommet ud i starten af 2016, men den kommer alligevel med på denne liste, da jeg virkelig kan anbefale den! Bogen er realistisk og er baseret på virkeligheden! Rådene i bogen er udviklet i forhold til 2000 danskeres svar fra det Danske Vægttabsregister i forhold til deres vægttab. Ønsker du at tabe dig varigt, om det er 2, 10 eller 100 kg, skal du uden tvivl invistere i denne bog!

dsc1573.jpg

Boost din sundhed af Christina Dam Rekstad og Camilla Zarah Lawes er en super god og samtidig meget smuk bog! Det er ikke bare endnu en hokus-pokus slankekursbog, hvor du inden for et splitsekund har tabt dig 20 kilo! Det er en sundhedsbog, som går ind for livsstilsændringer, men uden det behøver at tage fuldstændig over dit liv! Du kan læse hele min anmeldelse af bogen her!

Tarme-med-charme-af-Giulia-Enders-Bog-billig.jpg

Tarme med charme af Giulia Enders er en faglitterær bog, som er skrevet på en måde, som alle kan forstå, og som derfor henvender sig til alle, som har interesse i at lære kroppen bedre at kende. Den giver en dybdegående forståelse af fordøjelsen og vigtigheden af hele vores tarmsystem for vores krops sundhed på en let forståelig måde. Bogen er fyldt med søde og humoristiske sammenligninger og tegninger og kan helt bestemt anbefales.

IMG_9158.jpg

Mission sund af Michelle Kristensen er en lækker bog fyldt med gode råd og opskrifter! Som overskriften proklamerer, får du på 12 uger 12 nye vaner, som alle vil have en positiv effekt på din sundhed og dit liv! Igen er der intet hokus pokus over denne bog! Du skal arbejde hårdt, men hvis du gør det, vil det også belønne sig!

vind-alle-kvinders-sundhedsbibel

Alle kvinders sundhedsbibel af Umahro Cadogan er en super god guide inden for sundhed og livsstil! En af de bedste og flotteste bøger jeg længe har set og du får tilmed 100 fantastiske opskrifter med i købet og jeg kan love dig for, det er gode opskrifter!

The A - WAY!

God læselyst!

A

Reklamer

2 tanker omkring “5 sundhedsbøger fra 2015 du skal læse i 2016!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s