Boost din Sundhed – SLANK, STÆRK OG SUND PÅ 4 UGER!

Der findes utrolig mange forskellige slankekure i verden; palæo, LCHF, 5:2-kuren, Atkinsson osv. osv. Jeg vil vædde med, at der er masser af jer, inklusiv mig selv, som har prøvet flere af disse! Nu skal i ikke tro, at jeg vil begynde at snakke dårligt om kure, for det vil jeg ikke! Jeg kan sagtens se det “sjove” i en kur, det at man kan se hurtige resultater er da rart! Men spørgsmålet er så, hvorvidt du kan holde kiloene af efterfølgende? Det er her overraskende mange falder i.

Ovennævnte kure er ikke nogen som anbefales, at du skal være på for evigt, hvilket ligger i ordet kur. Problemet med kure er, at du lever på en bestemt måde i en begrænset tidsperiode og når du så er færdig, går du tilbage til din gamle livsstil, eller det er der mange der gør. Når man tænker over det, er det jo ikke så underligt, at du så tager på igen, eftersom du ikke har lavet noget om, i den måde du levede på før. For at disse kurer skal fungerer, skal man efterfølgende også lave sin livsstil om, og det er straks sværere!

_DSC1527

Boost din Sundhed af Christina Dam Rekstad og Camilla Zarah Lawes er ikke bare endnu en hokus-pokus slankekursbog, hvor du inden for et splitsekund har tabt dig 20 kilo! Det er en sundhedsbog som går ind for livsstilsændringer, men uden det behøver at tage fuldstændig over dit liv!

Bogen tager udgangspunkt i at booste, så man i stedet for at gå på kur, så booster man. Bogen bygger på 3 nøgleord: Balance, Nydelse & Enkelthed! Det skal ikke være svært og hårdt at booste, det skal være en positiv oplevelse! Du gør aktivt noget for at få din krop i balance. En vigtig ting de to forfattere ligger vægt på er, at det skal være nemt og samtidigt lækkert at leve sundt. Det skal ikke være en straf at booste, det skal nydes og være inspirerende – både i forhold til kosten og træningen.

_DSC1573

Plottet i bogen går på, at du kan spise og træne dig slank, stærk og sund på bare 4 uger 4 gange om året! Ideen er bygget op omkring, at du booster din sundhed 4 uger hver årstid; altså et vinterboost, et forårsboost, et sommerboost og et efterårsboost. I de 4 uger du booster, følger du en nem madplan med lækre og sunde opskrifter og en højintensiv træningsplan på 20 minutter 6 x om ugen. I min optik lyder det ikke så svært!

_DSC1583

Læseren bliver taget ved hånden og føres trygt og sikkert igennem bogen fra start og helt til slut. Du bliver guidet igennem årets 4 forskellige årstids-boosts, du får 4 forskellige, nemme og lækre madplan til de 4 boost og du får ligeledes 4 forskellige træningsprogrammer. Forfatterne afklarer alle de spørgsmål, man skulle sidde inde med, som fx hvad man gør i forhold til ens sociale liv, hvordan man forbereder sig til at booste, om man må drikke kaffe, hvad man gør, hvis man har frokostkantine på arbejdet osv. Det er tydeligt, at der er kræset for detaljerne i denne bog!

_DSC1580

Hvert boost har hver sin specialdesignede madplan og træningsplan, således at du spiser og træner efter årstiden og på den måde får den bedste effekt af dit boost. Det er tydeligt at Christina og Camilla har brugt deres viden og gennemtænkt hver en detalje i forhold til kost, træning og sundhed.

_DSC1575

Det der især gør læseren tryg er at forfatterne har et realistisk syn på menneskets hverdag, viljestyrke, gøren og kunnen! De er klar over, hvilke udfordringer mennesket udsættes for dagligt, udfordringer som kan være med til at besværligere en sund livsstil. Disse udfordringer er blandt andet arbejde, fristelser, familie, venner og kæreste. Vi lever i en travl tidsalder, hvorfor deres ide med maksimal effekt ved minimalt tidsforbrug passer perfekt til en tidsalder som vores.

_DSC1530

Udover den faglige dygtighed i bogen er design og layout lige til at spise! Første gang jeg så bogen, havde jeg straks lyst til at have den liggende på mit køkkenbord grundet det flotte omslag. Når man så åbner bogen, er siderne prydet med flotte farver, delikate anretninger og gode demonstrationer af diverse øvelserne. _DSC1584

Læs med imorgen, hvor jeg har fået muligheden for at stille Christina nogle spørgsmål i forhold til bogen, hendes karriere og hende sundhed!

The A - WAY!

Stay tuned!

A

Reklamer

2 tanker omkring “Boost din Sundhed – SLANK, STÆRK OG SUND PÅ 4 UGER!

  1. Pingback: 5 sundhedsbøger fra 2015 du skal læse i 2016! | The A-WAY!

  2. Pingback: Christina Dam Rekstad om livet, træning og det man putter i munden | The A-WAY!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s