Sved er mere end bare cardio og hård træning!

Du skal være glad, hvis du skulle være så heldig at være en sveder! Det lyder helt forkert haha! Der er nemlig nogle rigtig fine fordele ved at svede, som jeg tror, de fleste ikke kender til. Jeg nu vil dele 5 fede fordele ved at svede med jer 🙂

Skærmbillede 2015-05-18 kl. 09.22.17

1. Svedpartiklerne i sveden hjælper sår til at hele hurtigere. Hvis du har nogen sår, du gerne vil af med i en fart, er det bare om at komme ud og få lidt sved på panden!

2. Kroppens indre renser ud! Kroppen udskiller giftstoffer igennem sveden, primært salt, kolesterol og alkohol. På den måde modarbejder du, ved at svede, oppustethed, tilstoppede blodårer og hvis du har været en tur i byen aftenen forinden, hjælper det at svede også på tømmermænd.

Skærmbillede 2015-05-18 kl. 09.32.08

3. Træner du regelmæssigt, holder du dine svedkirtler i gang og i god stand. Dette hjælper vores kroppe til lettere at regulere kropstemperaturen og på den måde kan vi lettere tilpasse os forskellige miljøer, både kolde og varme miljøer.

Skærmbillede 2015-05-18 kl. 09.19.36

4. Bumser bye-bye! Når du sveder åbnes porerne i huden og snavs og bakterier svedes ud. Det er dog utrolig vigtigt at dette snavs vaskes ordentligt af efterfølgende, da det ellers vil komme tilbage i porerne, blot mere beskidt.

Skærmbillede 2015-05-18 kl. 09.21.54

Hav en dejlig dag!

A

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s