Hvad er det, det der citronvand kan??

Vand med citron har længe været noget af det mest hypede og omtalte i sundhedsverdenen og er det faktisk stadig! Men hvad er det, der gør vand SÅ meget sundere, når man putter citron i og er der nogen sideeffekter? Hvor mange ved rent faktisk dette? Mit gæt er ikke særlig mange! 😉

Skærmbillede 2015-04-17 kl. 10.13.30

For det første hjælper citronvand ved vægttab, fordi citroner indeholder pectinfibre, som undertrykker følelsen af sult. Herudover hjælper citronsyren i citroner på en forbedret fordøjelse og en naturlig tarmbevægelse.

Udover den slankende effekt har citronvand også mange forbedrende egenskaber, som virker på indersiden af kroppen. 1, så renses leveren og produktionen af enzymer heri øges. Herudover renses blodet, dine blodkar og dine arterier og blodtrykket kan falde med helt op til 10%.

Hvis man ser på hvilken effekt citronvand har på sygdomsforebyggelse, er der også masser at komme efter! Det hjælper til at bekæmpe infektioner, grundet de anti-inflamatoriske egenskaber citroner har. Immunforsvaret styrkes, da citron indeholder C-vitamin og er en kraftig antioxidant, som beskytter kroppen mod frie radikaler.

Skærmbillede 2015-04-17 kl. 10.20.42

En sidste positiv effekt, som også ses på ydersiden af kroppen, er virkningen citron har på huden. C-vitaminet i citroner forynger hudens udseende og forbedrer hudens tilstand.

Man kan anse citron med vand som den bedste naturlige booster til kroppen og dens egenskaber.

Man skal dog passe på med at indtage for store mængder citronvand, da citron er en kraftig syreholdig frugt. Emaljen på tænderne kan tage skade. Et godt råd er at drikke vandet gennem et sugerør, da tænderne herved ikke vil være i kontakt med væsken på samme måde. Skyl munden efterfølgende med almindelig vand for at rense tænderne. Hvis man har tendens til syreskader på tænderne, vil jeg fraråde at drikke citronvand dagligt.

Jeg håber i kan lide indlægget! 🙂

Hav en fantastisk fredag i det skønne vejr!

A

Reklamer

2 tanker omkring “Hvad er det, det der citronvand kan??

  1. Pingback: Nutritional Fact: Citron! | The A-WAY!

  2. Pingback: Start dagen sundt med The A-Way’s råd! | The A-WAY!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s