Hvorfor spise ingefær???

Ingefær burde ikke kun være tilbehør til sushi eller blendes i juicer og smoothies! Ingefær har så sindssygt mange gode egenskaber, at det næsten burde være fast inventar på spisebordet, på lige fod med salt og peber.

Skærmbillede 2015-03-28 kl. 12.54.24

Ingefær kan hjælpe på mange ting; fx kvalme, fordøjelsebesvær, betændelsestilstande, kræft og meget mere.

Grunden til at ingefær har en positiv virkning på kroppen, er blandt andet, at det indeholder stoffet gingerol. Gingerol er et meget aktivt stof, som er rigtig godt for mavesyrebalancen. Mavesyrebalancen er den, der giver rumlen i maven ved kvalme. Ingefæren virker ikke kun ved sygdomsrelateret kvalme, men også ved køresyge, søsyge, morgenkvalme og tilmed også tømmermænd. Så hvis der er nogen, der har været ude igår og døjer med lidt tømmermænd, så kan det klares med en tur i det nærmeste supermarked efter ingefær 🙂

Skærmbillede 2015-03-28 kl. 13.03.12

Flere undersøgelser viser, at ingefær skulle have en postiv effekt på kræft; at det skulle kunne begrænse cellevækst i kræftknuder. Dette er dog 100% ikke bevist endnu, men det ville da være en fantastisk opdagelse. Ved kemoterapi har ingefær vist sig at have en meget lindrende effekt.

Ingefær er også godt for forbrændingen! Det fremmer bevægelserne i tarmene, der kort fortalt resulterer i at føden hurtigere kommer igennem systemet. Den stærke smag fra ingefæren siges at stimulere forbrændingen, på lige fod med chili og andre stærke krydderier. Så det er bare om at krydre maden med ingefær! Ingefær er rigtig delikat at anvende i for eksempel thairetter!

Skærmbillede 2015-03-28 kl. 13.06.34

Til sidst reducerer ingefær smerte og betændelsestilstande i kroppen. Dette er fordi, ingefær indeholder nogle af de mest antiinflammatoriske stoffer, som kan siges at være et naturligt smertestillende medicin og et forebyggende og helbredende stof overfor betændelse i kroppen.

Jeg har de sidste dage haft drukket det her skønne shot fra Frankly Juice. Navnet er Nr. 3 og det indeholder æble og ingefær og er fantastisk til at kickstarte din dag og fylde dig med god energi og sunde råvarer fra morgenstunden! De har butik på Sværtegade 2 i indre by og ellers kan man finde dem på http://franklyjuice.dk. Jeg kan varmt anbefale deres juicer og shots! I starten af næste uge vil der komme et lækkert indlæg om Frankly Juice, deres koncept og deres produkter! Glæd jer! 🙂

IMG_7182

Jeg tænker, at jeg i hvert fald skal i gang med at bruge masser af ingefær! Skal i også?

Hav en skøn lørdag!

A

3 tanker omkring “Hvorfor spise ingefær???

  1. Pingback: Hold forkølelsen væk med forkælelse! | The A-WAY!

  2. Pingback: Lækker morgen hos La Esquina på Østerbro | The A-WAY!

  3. Pingback: My FRANKLY addiction! ♥♥♥ | The A-WAY!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s