Få den smukkeste hud!

Huden er den største sladrehank, når det handler om hvordan kroppen har det! Bumser, tør hud, skæl, fedtet hud m.m. er alle signaler fra kroppen om, at den ikke er i balance. Hvis man giver kroppen, hvad den har brug for, vil disse irritationer på huden ikke forekomme lige så ofte og huden vil blive sund og lækker.

Skærmbillede 2015-03-14 kl. 07.54.24

Og hvad er det så lige kroppen har bedst af??

NEMME RÅD TIL LÆKKER HUD:

Det du kan gøre udefra:

1 // Rens din hud 1 gang dagligt. Det er kun nødvendigt at rense huden 2 gange om dagen, hvis du har rigtig fedtet hud. Det er nok at rense ansigtet om aftenen og blot skylle huden med lunken vand om morgenen. Årsagen til dette er, at du fjerner hudens egen balance, som er vigtig at bevare.

Skærmbillede 2015-03-14 kl. 07.51.19

3 // Overforbrug ikke ansigtscremer og olier. Din hud skal også have lov at arbejde selv.

2 // Brug solcreme hele året. Det er en af de største årsager til hudældning. Køb en dagcreme med solfaktor i, du kan påfører hver morgen. Der findes adskillige på markedet i dag.

3 // Få pulsen op. Det at få pulsen op giver huden glød.  Motion forbedrer ilt kapaciteten i blodet og forbedrer din teint.

Skærmbillede 2015-03-14 kl. 07.55.27

Det du kan gøre indefra:

1 // Spis masser af laks. Laks har et højt indhold af omega-3, der hjælper til at fugte huden indefra og reducere rødme.

2 // Indtag antioxidantrige madvarer og drikke. Blåbær, mørke grønne grøntsager, grøn te og anden fisk indholder mange antioxidanter. Grunden til at vi gerne vil have antioxidanter i vores kost, er at de beskytter kroppens andre stoffer. Antioxidanter modvirker de frie radikaler i kroppen, som ødelægger cellerne i kroppen, herunder strukturen i vores hud. Herudover har antioxidanter en positiv indvirkning på immunforsvarets bekæmpelse af bakterier og nedbrydning af skadet væv.

Skærmbillede 2015-03-14 kl. 07.56.45

3 // Drik masser af vand. Når din hud mangler væske, bruges væsken fra din hud og dette kan ses som tør hud. Hvis vandbalancen holdes ved lige, vil der altid være vand til vigtige funktioner i kroppen og huden vil ikke udtørres fra dette.

4 // Indtag citrusfrugter som fx appelsiner. Appelsiner indeholder et højt niveau af C-vitamin. Appelsiners primærer virkning er, at de strammer huden op. Dette er fordi, C-vitamin øger dannelsen af kollagen i huden, som har en vigtig betydning for hudens stramhed.

Skærmbillede 2015-03-14 kl. 07.57.58

Jeg glæder mig til at se jeres lækre hud i Danmark.

Tak fordi i læser med!

A

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s