Never forget your SKIN! med Andrea Elisabeth Rudolph

Sundhed er mange ting, rigtig mange ting faktisk og svaret på hvad sundhed er varierer, alt efter hvem man spørger! At være sund kan være at have velfungerende organer, det kan være en god kondition, det at dyrke motion, at være fit, have en varieret sund kost og meget mere. Årsagen til ønsket om sundhed vil altid være forskellig, da ingen individer er ens. Et overordnet mål og ønske for sundhed, vil jeg dog argumentere for, altid vil være at se lækker ud både indvendig og udvendig! En ting man let kan komme til at overse eller glemme, når man snakker sundhed er ens hud. Træning, sund og varieret kost, masser af vand og søvn er alle vigtige elementer i at opnå en smuk og sund hud. Det er dog vigtigt ikke at glemme, at huden også har brug for rens og pleje for at beholde sin fugt, glød og smidighed.

FullSizeRender-4

I torsdags deltog jeg i et event med Andrea Elisabeth Rudolph, hvor hun fortalte om sin skønne hudplejeserie Rudolph Care. Det helt særlige ved Rudolph Care serien er, at produkternes bærende ingrediens er superbæret acai. De fleste kender til acaibæret som en vanvittig sund og trendy spise. Bæret indeholder gode omega fedtsyre, vitaminer, mineraler og et højt niveau af antioxidanter. På samme måde som acai er sundt for indersiden af vores kroppe, er det også rigtig godt for ydersiden, altså vores hud. Hvis du vælger Rudolph Care, får du en serie, der både er certificeret med ECOCERT og er Svanemærket, hvorfor serien er fri for skadelige kemikalier, hormonforstyrrende stoffer, parabener, syntetisk parfume m.m.

Andrea er en virkelig dygtig og likeable taler! Hun formår at holde en underholdt under hele forløbet! Det jeg syntes, der er særligt ved Andrea, er at hun er oprigtig engageret og man kan mærke, at hun har lagt sin krop og sjæl til produkterne, hvilket er super fedt som forbruger at føle!

FullSizeRender-3

Nedenfor er en kort gennemgang af nogen af Andreas egne og mine favoritprodukter fra hudplejeserien.

FullSizeRender-2FullSizeRender-1

Acai Cleansing Milk:

Denne milde og plejende rensemælk er et af Andreas yndlingsprodukter. Du kan bruge produktet til både at rense din hud og fjerne make-up. Det skønne ved produktet er, at det ikke behøves at vaskes af, hvilket er en bonus for os dovne, der ikke orker al vandplaskeriet! Mælken modvirker ældningstegn grundet antioxidanter, hvilket alle seriens produkter indeholder. Mælken har også et højt indhold af vitamin E og aloe vera, hvorfor den virker så plejende.

Acai Facial Mist:

Hvis du vil have den optimale effekt af rensemælken, bør den toppes med Acai Fascial Mist. Denne mist er meget aktiv, da den indeholder acai ekstrakt. Den giver både fugt, virker opstrammende, mindsker rødme og irritation og modvirker uren hud. Denne er ligeledes rig på antioxidanter.

Acai Anti-Ageing Facial Moisturizer

For den sidste finish af din renserutine smøres din hud med din yndlingsansigtcreme fra serien. Min personlige favorit er Acai Anti-Ageing Facial Moisturizer. Den er dejlig let, har en skøn duft, fugter og gør din hud blød som en barnenumse – som man jo siger! Heldig som jeg er, indeholdt den goodiebag vi modtog til eventet denne creme – jeg mener bare, hvor heldig kan man have lov at være!?

FullSizeRender-5

Der er ingen der siger, at du skal købe Rudolph Care! Det jeg fortæller, er blot vigtigheden af at rense, fugte og værne om din hud! At jeg så anbefaler Rudolph Care, er så en helt anden og personlig side af sagen!

Jeg håber i kunne lide opslaget.

Tak fordi i læser med!

A

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s