Personen bag The A-Way!

Nu har jeg i et kort stykke tid blogget under navnet The A-Way! og i har alle taget rigtig godt imod min blog, hvilket jeg er rigtig taknemmelig for! Det slog mig pludselig “burde jeg ikke fortælle min læsere lidt mere om mig selv og min baggrund for overhovedet at have en livsstils- og sundhedsblog?”

Hvem er jeg?

IMG_6685

Mit navn er Amanda Arildsen Wessung og jeg fylder 21 her den 1. marts.

Min baggrund

Jeg undskylder det lange indlæg, men jeg håber, i vil tage jer tid til at læse om min baggrund og de oplevelser, der har hjulpet mig til at være nået, hvor jeg er i dag!

Jeg er opvokset i Rungsted, hvor jeg siden 5 årsalderen har spillet tennis. Da jeg startede med at spille tennis, virkede det ikke til, at jeg skulle gøre mig nogen store forventninger om en karriere indenfor tennis. Min mor, Therese Arildsen, var en enorm støtte og hjalp mig til at kæmpe videre, og jeg kan uden tvivl takke hende for min daværende fremtidige store success indenfor tennis. Min mor som er tidligere danmarksetter, landsholdsspiller og danmarksmester i tennis, lærte mig, hvad det krævede at nå til tops. Jeg trænede omkring 15-18 timer om ugen ved siden af skolen. Lige inden teenagealderen slog jeg igennem og begyndte at vinde turneringer. Som 15 årig vandt jeg Danmarksmesterskaberne for første gang. Siden mesterskabet gik det fremad og jeg kan nu skrive adskillige guld, sølv og bronzemedaljer på CV’et indenfor Dansk Tennis, samt en rangering som nr. 1 på den danske rangliste.

foto 5foto 3

Det var ikke kun indenfor de danske grænser, at jeg prøvede kræfter med min tennis. Jeg har konkurreret i flere internationale turneringer, samt spillet for det danske landshold. Jeg deltaget ved de Europæiske og Nordiske Mesterskaber i Rusland, Tjekkiet, England, Holland og Sverige.

foto 4

Undervejs i min karriere var jeg sponsoreret af Adidas, Babolat og hudplejemærket Clean Scene by Murad.

Skærmbillede 2015-02-17 kl. 10.41.00 Skærmbillede 2015-02-17 kl. 10.41.36 Skærmbillede 2015-02-17 kl. 10.39.46

Planen var, at jeg efter at have færdiggjort min gymnasielle uddannelse på Rungsted Gymnasium, skulle til USA og spille tennis. Denne plan blev desværre afblæst på grund af en skade i håndleddet. Denne skade gjorde mig nødsaget til at stoppe med at spille tennis, hvilket var en stor udfordring, da følte at meget af min identitet lå i tennissen. Min far, kiropraktor og Coach Ole Wessung, har altid lært mig, at der sker ikke noget, som ikke er godt for noget andet. Han er også en person, der har været og er en stor inspirationskilde med en stor indflydelse på mine tanker og min viden omkring sundhed. Han er selv sportsmand og i en alder af 54 laver han stadig Iron Mans og løber marathon. Han er en kæmpe motivation, som jeg hver dag lærer fra!

Det skulle vise sig at blive en positiv ting at jeg stoppede, for det har ført mig frem til hvor jeg er i dag. Jeg har fået en masse fantastiske oplevelser i bagagen og er nu i stand til at videreføre en masse værdifuld viden til jer!

IMG_5017

Interessen for sundhed peakede først for alvor efter jeg stoppede med at spille tennis. Som elitetennisspiller, har sundhed dog altid spillet en central rolle i mit liv. Jeg har herigennem lært vigtigheden af at have en stærk, velfungerende og sund krop for at kunne præstere sit bedste på et givent tidspunkt. Denne viden kan videreføres direkte til hverdagens små og større udfordringer, hvor man skal være i stand til at præstere, hvad end det er på arbejdsmarkedet, på studiet eller i hjemmet. Det er essentielt, at du får en varieret og sund kost og en daglig motion for at din hjerne og din krop skal fungere optimalt. På grund af tennissen og den store mænge træning og kamp jeg har udsat min krop for, har jeg lært på min egen krop, hvilken kost der gav mig bedst, sundest og længst energi. Den rette motion sammen med den korrekt sammensatte kost, vil resultere i de bedste resultater for at opnå en sund hverdag og en sund krop.

Sidenhen har jeg læst adskillige bøger omkring sundhed, vægttab og velvære, set programmer om emnet, fulgt adskillige sundheds og livsstilsblogge m.m. Alle disse elementer, samt mit netværk og mine inspirationskilder har været med til at skabe den viden jeg har i dag, og som jeg ønsker at dele med jer her på bloggen.

Fremtiden

Skærmbillede 2015-02-17 kl. 10.58.33

Siden januar 2015 har jeg påbegyndt uddannelsen Personlig Træner hos Well-Come Fitness i Hellerup. Til juni vil jeg være færdiguddannet og stå med en af Danmarks stærkeste uddannelser inden for personlig træning. Til efteråret 2015 er planen at starte på uddannelsen Ernæring og Sundhed på Metropol.

Jeg vil sideløbende med mine uddannelser, hver gang jeg lærer noget, dele mine guldkorn med jer. Hermed kan i være sikre på, at det jeg skriver, er troværdig viden. Man kan derfor argumentere for, at i bliver mini trænere og minieksperter indenfor Ernæring og Sundhed, hvis i fortsat vil følge mig her på bloggen. Når jeg nu selv er blevet forhindret i at gå hele vejen, syntes jeg kun, det er passende at lære fra mig!

Tak fordi i læser med!

A

Reklamer

2 tanker omkring “Personen bag The A-Way!

  • Hej Mette!
   Ja det er vildt spændende! Det er en virkelig fed process, og man lærer virkelig meget om sig selv og sin krop og om alverdens muskler og øvelser! Hvis du kunne have lyst, skal jeg faktisk bruge en prøveklud 😀 Det kunne være super fedt, at arbejde med en jeg ikke kender på forhånd! Du kan skrive til mig på amanda.a.w@hotmail.com, hvis du mente det og det skulle have interesse! 🙂
   Hav en dejlig aften!
   Kh Amanda – The A-Way!

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s