Der er altid en grund til at smile!

Hvert år bruger vi utrolig mange penge på at forbedre vores helbred og vores udseende! Vi går i fitness, til lægen, til frisøren, får lavet negle og øjenvipper og dette er kun et lille udsnit af, hvad vi bruger af penge på at forbedre os selv. Vil du høre en hemmelighed? Der findes en lynhurtig, let og helt gratis måde at forbedre både dit helbred, din succes og dit udseende på – det er noget så simpelt og gratis som at smile! WHAT HAPPY NEWS!!

Skærmbillede 2015-02-03 kl. 22.25.59

At smile har en lang række sundhedsfremmende effekter. Selv falske smil virker lige så godt som ægte, da hjernen reagerer på ansigtsudtrykket fra smilet – vi troede vi var så kloge, men heldigvis ikke SÅ kloge!

Skærmbillede 2015-02-16 kl. 17.53.40

De 5 grunde til at smile:

  1. Den vigtigste og den altoverskyggende årsag til at smile mere er, at der udskilles endorfiner i kroppen, når du smiler. Endorfiner gør dig gladere og mere positiv. Endorfin er det samme stof der udskilles ved træning, hvorfor man også kalder det “Runners High”, fordi humøret stiger. Samtidig med at endorfiner øger dit humør, er det også kroppens eget morfin og har en smertelindrende effekt.
  2. Stress og angst mindskes. Dette skyldes, at stresshormonet kortisol reduceres når du smiler og griner. Næste gang du er i en stresset eller ubehagelig situation så prøv at smil! Mærk efter om det ikke vil have en beroligende effekt på dig!
  3. Dit immunsystem forbedres, da du producerer flere hvide blodceller, som er en del af immunsystemet, der beskytter kroppen mod infektioner.
  4. Du vil se yngre ud! De muskler der bruges til at smile, løfter ansigtet på samme måde som en ansigtsløftning. Undersøgelser viser, at du vil se mere end 3 år yngre ud kun ved at smile.
  5. Du er mere attraktiv!!!! Når du smiler, fremstår du mere empatisk, glad, positiv og udadvendt. Alle disse egenskaber er tiltrækkende både overfor modsatte køn, men også overfor dit eget køn. En undersøgelse i “The European Journal of Social Psychology” viser, at det at smile gør dig mere attraktiv overfor den person du taler med.

OG SIDST MEN IKKE MIDNST!!! SMIL SMITTER! Har du nogensinde prøvet at gå en tur ned ad Strøget og smilt til alle de personer der passerer dig – selv de sure? Du skulle prøve det – du vil blive helt høj! Jeg tør love dig, at 90% af de mennesker du smiler til, vil smile tilbage. Hvis du har en dårlig dag, så ved du hvad du skal gøre! Derudover, hvem vil ikke gerne være med til at give et andet menneske alle disse sundhedsfremmende effekter bare ved at få dem til at smile? Jeg tvivler stærkt på, at der er nogen, der vil være uenige med mig, hvis jeg siger, at det vil alle gerne!

smile

Smil til verden og verden smiler til dig!

Tak fordi i læser med!

A

Reklamer

2 tanker omkring “Der er altid en grund til at smile!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s