The hippest fitnesses in New York!

New York er lidt af en jungle, når det gælder om at finde det bedste, det gælder alt fra hoteller, til restauranter, butikker, seværdigheder og selv til fitnesscentre.

Kender du det, du er på ferie, du får spist lidt for meget lækker mad, drukket lidt ekstra vin og generelt så ryger der lidt mere ned til hyggemaven end normalt? Det tror jeg, der er mange, der kan skrive under på, jeg kan i hvert fald om ikke andet! En anden ting jeg er ret sikker på flere, ligeledes vil nikke med på, er at selvom kalorieindtaget stiger, stiger motionniveauet ikke i takt, ofte sker det modsatte faktisk. Dette kan der være forskellige “årsager/undskyldninger” til: 1. man vil gerne bare slappe af, når man nu er på ferie, 2. der er intet fitness på hotellet eller også er det simpelthen for out-datet og 3. det er for besværligt at sætte sig ind i, hvor man kan træne, hvis man ikke har et fitness på hotellet. Da jeg selv har været i en lignende situation, har jeg lavet en lille guide til de fedeste træningscentre i New York!

Crunch Gyms:

Skærmbillede 2015-02-14 kl. 10.09.57Skærmbillede 2015-02-14 kl. 10.15.09

Crunch Gyms proklamerer at de har en kultur af sjov! Deres filosofi er “NO JUDGEMENTS!” – Der er ingen type, der er ingen rigtig eller forkert væremåde, der er plads til ALLE. Crunch er en kæde og er placeret flere forskellige steder på Manhatten.

Skærmbillede 2015-02-14 kl. 10.27.03

Skærmbillede 2015-02-14 kl. 10.24.42

Skærmbillede 2015-02-14 kl. 10.23.34

Det er muligt at få en gratis prøvedag hos Crunch, så hvorfor ikke benytte sig af lejligheden til at prøve et super fedt center og få forbrændt lidt af de pandekager du skal spise til morgenmad om et par timer?

https://www.crunch.com

Yoga Works – for everybody

Skærmbillede 2015-02-14 kl. 20.40.52

Yoga Works tilbyder et utal af forskellige træningsformer, TRX, forskellige former for yoga, reformertræning (kaldt pilates hos Yoga Works) m.m. Jeg er personligt kæmpe fan af reformer-træning! Man får både pulsen op, samt får styrket sine muskler – det er en vanvittig effektiv træningsform!

Skærmbillede 2015-02-14 kl. 20.41.18

Yoga Works er beliggende 6 steder i New York. De tilbyder endda en uges gratis medlemskab, så der er ingen undskyldning for at komme afsted!

http://www.yogaworks.com/en

UFC Gym

 UFC Gym er stedet for dig, der gerne vil prøve en anderledes og udfordrende træning. Det særlige ved UFC Gym er, at de blander Mixed Martial Arts træning med den almindelige fitnesskultur. De tilbyder det nyeste udstyr, free weights battling ropes, agility ladders og andet funktionelt udstyr, samt flere forskellige hold.

Skærmbillede 2015-02-15 kl. 10.52.06

Denne form for træning skulle være særligt givende, og som UFC Gym selv udtaler, “The mixed martial athlete is the ultimate athlete, trained in all aspects of fitness, strength, endurance, flexibility and mental fortitude.” Hvis du vil være den ultimative atlet for en dag, er du heldig! UFC Gym tilbyder nemlig én gratis prøvedag, så det er bare om at komme afsted!

Skærmbillede 2015-02-15 kl. 10.51.48

http://ufcgym.com/nycsoho

David Barton Gym

Skærmbillede 2015-02-15 kl. 11.01.21

David Barton Gym er nok det mest stilige og gennemførte fitnesscenter, jeg nogensinde har set! Når man træder ind hos David Barton, er det som at træde ind i sin dagligstue, måske en festlig en af slagsen; der er gardiner, lækker belysning, diskokugle, lænestole og meget mere! Vogue udtaler “The only place to workout!”

Skærmbillede 2015-02-15 kl. 11.00.52

Skærmbillede 2015-02-15 kl. 11.01.32

Hvis du vil prøve at træne i et af verdens mest luksuriøse centre, kan du sagtens komme til det – helt gratis! David Barton Gym tilbyder dig en gratis træningsdag. De er beliggende 4 steder i New York.

http://www.davidbartongym.com

Nu er der ingen undskyldning for at droppe træningen, når du er på ferie i New York og nu er prisen ingen gyldig grund længere, da alle stederne tilbyder gratis prøvedage.

Jeg håber i kan bruge og VIL bruge ovenstående liste over nogen af de fedeste, lækrestes og bedste fitnesscentre i New York næste gang du besøger New York.

Tak fordi i læser med!

A

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s